Till Lidingölöpare

Nu är samtliga tröjor från senaste beställningsomgången utskickade sedan några dagar tillbaka. Alla ni som beställde tröjor till Lidingöloppet skall nu ha fått dem med posten. Skulle vi ha missat så att någon saknar sin tröja så hör av er omgående då sista chansen att hinna få fram den innan Lidingöhelgen är imorgon torsdag.

Karl sprang hem högvinsten i Stockholm Halvmarathon

Förra lördagen startade dryga 17 000 löpare för att springa 21 km på gatorna i Stockholms innerstad. En av alla dessa motionärer var Karl Jenelius som sprang i Team Tappra Barns kläder. Inte nog med att Karl genomförde loppet på ett strålande sätt och gick i mål på lite dryga 2 timmar, 6 minuter snabbare än förra året, utan när han passerade mållinjen hade han dessutom samlat in och bidragit med hela 4 200 kr till Barndiabetesfonden. Karl hade gjort upp med sponsorer som skänkte pengar per kilometer om han tog sig i mål vilket han naturligtvis gjorde! En alldeles fantastisk insats av Karl och hans sponsorer!! Vi tackar, bockar och hurrar för ett strålande väl genomfört lopp!

IMG_0304 IMG_0306

Marie sprang MalmöMilen för Team Tappra Barn

För en vecka sedan gick MalmöMilen av stapeln och Marie Malmberg avverkade milen till förmån för Barndiabetesfonden och Team Tappra Barn. Marie hade lyckats med bedriften att få ihop flera sponsorer så när hon passerade mållinjen så hade hennes lopp bidragit med runt 3000 kr till forskningen kring Typ 1 diabetes. Alldeles fantastiskt bra jobbat Marie!!

Marie Malmberg

Kalvinknatet i Malmö

Kalvinknatet_Malmö

I tisdagskväll gick Kalvinknatet av stapeln i Malmö. Det blev en regnig tillställning med många glada och taggade barn som körde på för fullt ändå.

Ett sista stick i fingret för att kolla blodsockret innan start. Kompisarna är med och kollar och valde att springa i Team Tappra Barns tröjor. Alla kämpade på bra i regnet och det blev en väldigt lyckad kväll

Tack klasskompisarna för att ni ställde upp och sprang för Team Tappra Barn!!!

Vår Ruset i Göteborg

Idag är det Vår Rus i Göteborg och flera tjejer har valt att springa i Team Tappra Barns tröja. Lycka till alla och hoppas ni får en riktigt härlig och skojig kväll!!

Lisa sprang Kungsholmen Runt

I helgen gick Kungsholmen Runt av stapeln i Stockholm och med på startlinjen fanns Lisa Hagman springandes för Team Tappra Barn. Lisa kommer även springa Stockholm Halvmarathon senare i år till förmån för forskningen kring Typ 1 diabetes. Vi tycker det jätteroligt att vi syns i lopp runt om i landet och på så sätt fortsätter sprida budskapet att forskningen behöver alla tänkbara medel – stort som smått! Starkt sprunget och bra jobbat, Lisa! Lisa 1 Lisa 2