Knappa 21 000 SEK

Tack alla ni som varit med och lyft fram Barndiabetesfonden och ”RUN TO STOP DIABETES” i motionslopp och motionsspår under våren och försommaren. Tillsammans har ni och Team Tappra Barns samarbetspartners gjort att vi i dagarna kan skicka in knappa 21 000 SEK till Barndiabetesfonden!! Det är ca 3 gånger så mycket som förra årets tröjförsäljning bidrog med!!

Vi har nu nästan sålt slut på de dryga 100 motionsplaggen som vi beställde i första omgången och vi förbereder oss nu för att göra en tilläggsbeställning. Vi kommer att skicka in beställningen i slutet av juni så har du inte beställt i första omgången så gör en förhandsbeställning, så är du säker på att inte missa årets sista beställning.  Hjälp oss sprida detta så att vi kan beställa ordentligt med tröjor även denna andra omgång!

Facebook Twitter Email