Clas “målade” i Amsterdam

Clas_01

För dryga 2 veckor sedan sprang vår fantastiske vän Clas Carlbom Amsterdam marathon. Detta var Clas allra första marathon och han har tränat hårt under en längre tid för kunna göra ett så bra lopp som möjligt. Clas bestämde sig för att han ville springa marathonet för Team Tappra Barn och genom en utmaning av nära och kära samla in pengar till Barndiabetesfonden.

Clas egna tankar kring loppet var:

En reflektion jag inte kan låta bli att göra är ändå att även om själva loppet inte var helt utan vedermödor så är det bara toppen på det “isberg” av alla de kilometrar som totalt passerats för att nå målet där på bortre långsidan av Olympiastadion i Amsterdam. Man kan på ganska goda grunder hävda att loppet faktiskt var 1250 + 42 km.

Tack vare Clas initiativ så kunde han, då han passerade mållinjen på Amsterdams Olympiastadion, inte bara nöjt konstatera att all träning gjort att han kunde fullfölja och genomföra ett marathon på ett alldeles strålande sätt utan att han också, tillsammans med vänner och bekanta, bidragit med inte mindre än 3 000 SEK till diabetesforskningen!! Fantastiskt bra gjort! Vi tackar och bockar för ditt engagemang, Clas, och gratulerar samtidigt till din fantastiska insats!

Clas01

 

Facebook Twitter Email