Vasaloppsveckan

På fredag startar Vasaloppsveckan och detta år kommer vi köra många lopp. Albin fyller 12 och får för första gången köra Kortvasan. Naturligtvis kör han för Team Tappra Barn och Barndiabetesfonden. Han har själv satt målet och han har bestämt sig för att köra de 30 kilometrarna mellan Oxberg och Mora på under 4 timmar och med lite stöd och sponsring har han lovat att köra extra hårt! Förutom Kortvasan kommer han och Oscar att köra Ungdomsvasan med målet att slå sina PB och bli bästa skåningar i respektive åldersklass!

Förutom dessa lopp så kommer Team Tappra Barn vara representerade i Tjejvasan av Ulrika som siktar på att slå sin bästa tid från 2012 dvs. 2:32 samt att Johan kommer köra Öppet Spår nu på söndag och Vasaloppet nästa söndag. Målet är att försöka slå tiden från 2012 dvs. 7 timmar och 42 minuter.

Vill du stöta åkarna i Team Tappra Barn så gör som tidigare dvs. skicka ett mail med vem du vill stötta eller utmana och efter loppet, då resultatet är klart, så sätter du in pengarna på Brandiabetesfondens BG 900-0597 och märker inbetalningen med Team Tappra Barn.

Med vänlig hälsning och hopp om bra före

Albin, Oscar, Ulrika & Johan

P.S I och med att intresset för skidkläder i Team Tappra Barns design var så litet kommer vi istället köra i Robin Bryntessons Sockertopps-kläder – rosa och svart!

20140217_135514 (2)

Facebook Twitter Email