Tack alla fantastiska människor!! Nästan 50 000 SEK under 2013!!

Barndiabetesfondens tidning Sticket kom i förra veckan och där fanns riktigt glädjande läsning! Vi vill rikta ett riktigt stort tack till alla er som deltagit i olika lopp under Team Tappra Barns namn och den vägen samlat in pengar till forskningen. Också ett jättetack till alla ni som köpt motionskläder – utan er hade vi inte synts så mycket som vi gjort under året och ett stort tack till våra samarbetspartners som under 2013 bidragit med pengar och material som gjort stor skillnad för oss. Under 2013 har vi alla tillsammans lyckats samla in smått fantastiska 49 813 SEK. Detta gör att Team Tappra Barn under de 2 år som vi varit igång kunnat bidra med mer än 80 000 SEK till forskningen kring typ 1 diabetes.

”Team Tappra Barn – raising money, raising awareness” – det känns verkligen som vi når båda de visioner som vi satte upp i slutet av 2011! Jättestort tack till alla som bidragit på ena eller andra sättet under dessa år!!

Under 2014 kommer vi fortsätta jobba med att hitta nya former och utveckla Team Tappra Barn. Vi kommer inte ta fram nya kläder under 2014 men börjar nu under våren att söka samarbetspartners för en ny kollektion med kläder inför vintern 2014 och säsongen 2015. Vi har bland annat fått önskemål om att ta fram träningslinnen och lite mer gymkläder. Mer om det senare under året.

Facebook Twitter Email