Team Tappra Barn – insamling och motion

Tröjbeställningar – Läs mer här!

Team Tappra Barn börjar så smått växa fram!!

Tanken på att genomföra en Svensk Klassiker och Tjejklassikern växte fram under våren när promenader, powerwalk-rundor och till sist löppassen blev allt längre, enklare och behagligare. Vi ville dock inte “bara” försöka göra Klassikern utan samtidigt försöka göra mer för något som ligger oss väldigt nära!

Tanken med Team Tappra Barn är att vi tillsammans med andra, helst många många andra, genomför motionslopp som Vasaloppet, Vätternrundan, Göteborgsvarvet, Tjejmilen mm och att varje meter, km och mil genererar ören och kronor till forskningen kring Barndiabetes. Genom att nära, kära, släkt, vänner och företag ställer upp med 1 kr/m eller 20 kr/km etc. kan många bidrag samlas in i kampen mot barndiabetes – en kamp där varje krona verkligen behövs!

Allt arbete med Team Tappra Barn är helt ideelt. Insamlade pengar skickas direkt till Barndiabetesfonden insamlingskonto där man på insättning skriver Team Tappra Barn.

Drömmen är att bli så många så att vi kan delta i en egendesignad tröja med sponsring från företag och organisationer som vill synas i motionssammanhang och som vill vara med och bidra i kampen mot Barndiabetes!